Et nytt kapittel: Ronny Horni blir ny daglig leder i Aktiv Bygg

Ole Ivar Bjørkamo trer tilbake som daglig leder i Aktiv Bygg AS etter ti måneders tjeneste, og Ronny Horni, med 24 års erfaring i selskapet, tar over roret.
Ronny Horni

Det er alltid en tid for forandring, og for oss i Aktiv Bygg AS markerer denne måneden et nytt kapittel i vår bedriftshistorie. Etter ti engasjerende og produktive måneder, har Ole Ivar Bjørkamo besluttet å tre tilbake som vår daglige leder. Vi vil rette en hjertelig takk til Ole Ivar for hans enorme innsats og dedikasjon i løpet av sin tid hos oss.

«Det har vært en fantastisk tid med mange nye bekjentskap, og jeg er beæret over å ha vært en del av Aktiv Bygg AS,» uttaler Ole Ivar.

Vi i Aktiv Bygg AS ønsker Ole Ivar alt godt for fremtiden og lykke til videre i sin karriere.

Et kjent fjes stepper opp

Vi er også begeistret for å kunngjøre at Ronny Horni tar over roret som vår nye daglige leder. Ronny er ikke et ukjent ansikt hos oss; han har vært en del av Aktiv Bygg-familien i hele 24 år og har tidligere fungert som prosjektansvarlig. Han var også med på å etablere selskapet og kjenner derfor bedriften fra innsiden og ut.

«Aktiv Bygg AS har alltid vært en bedrift hvor medarbeidere får muligheter til å vokse og utvikle seg. Ronny er et strålende eksempel på dette, og vi ser frem til å fortsette vår suksess under hans ledelse,» sier styret i Aktiv Bygg AS.

Fremover med full fart

Dette er en tid full av nye muligheter og vi gleder oss til å fortsette vår positive utvikling. Med over to tiår i bransjen, en solid HMS-kultur og et dedikert team, er vi mer enn klare for de utfordringene og mulighetene som ligger foran oss.

Vi vil takke alle våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte for deres kontinuerlige støtte og ser frem til et spennende nytt kapittel i Aktiv Bygg AS’ historie.

Del denne saken:
Facebook
Twitter
LinkedIn