Ombygging og rehabilitering

Aktiv Bygg AS har lang erfaring som hoved-, general-, og totalentreprenør fra mindre til større rehabiliteringsoppdrag innen ombygging, innredning, tilbygg og påbygg.

Vi påtar oss hoved-, general-, og totalentrepriser etter anbud/tilbud, relasjon og ”åpen bok” modell, eller rammeavtale.

Om ønskelig deltar vi gjerne i planlegging av prosjektene og blir med hele veien til det ferdige produkt.

HMS

Kvalitet og effektivitet ligger til grunn for alt vårt arbeid, men for oss er sikkerhet førsteprioritet. En trygg arbeidsplass er utgangspunkt for et godt arbeidsmiljø og gode resultater.

Kontaktpersoner for ombygging og rehabilitering

La oss bygge noe sammen.

Ta kontakt for en prat, presentasjon, kundebesøk eller ønske om en befaring.

Kompetanse

Vi har lang erfaring som hoved-, general-, og totalentreprenør innenfor mindre til større rehabiliteringsoppdrag innen ombygging, innredning, tilbygg, påbygg og oppbygging etter skader og service.

Vår reparasjons-, service- og vedlikeholdsavdeling er bygd opp for både små og store oppdrag, derav utfører vi ca 650 oppdrag årlig for våre kunder.

Vi legger stor vekt på systematisk arbeid innenfor HMS og KS/internkontroll. Vår omsetning er på ca. 300 millioner kroner, vi er med i Startbank og har Sentral godkjenning.

Prioriteringer

Kommunikasjon, tillit og respekt er de viktigste kjennetegnene på hva vi ønsker at våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere opplever gjennom et samarbeid med oss. Vi jobber målrettet for å ha en av bransjens beste HMS og internkontroll. Gjennom vårt daglige arbeid skal vi sørge for at det er samsvar mellom hver enkelt sin holdning og Aktiv Bygg sine mål, visjoner og verdier. Vi skal alltid holde det vi lover, rette opp eventuelle avvik og kommunisere åpent og transparent, med dette ønsker vi å utvikle langsiktige leverandørforhold.

Noen av våre prosjekter