Aktiv Bygg flytter!

Vi flytter virksomhet til Obos Ulven innen utgangen av 2019

– Vi har stor tro på Obos sine planer om å bygge opp byggenæringens kunnskapspark, med over 5.000 arbeidsplasser. For Aktiv Bygg er det viktig å være aktive og synlige i et slikt miljø, sier daglig leder Amund Alm i en pressemelding.

Han flytter sitt selskap til Ulven nå i 2019. Samtidig blir selskapet med i Construction City. Obos, Betonmast og AF gruppen flytter til Construction City når det står ferdig i 2023/24.

Construction City skal være en kunnskapspark og et læringssenter for de fremste kompetansevirksomhetene innen bygg-, anleggs-, gjenvinnings- og eiendomssektoren i landet. Det skal være en samlokalisering av store og små virksomheter på tvers av næringen, for å kunne løfte hele næringens innovasjons- og konkurransekraft.

– Vi er utålmodige og tidlig ute, for å bli med helt fra starten. Rehabiliteringsmarkedet i Norge vokser i takt med nybyggingen. Aktiv Bygg ønsker å posisjonere seg sterkere i dette markedet, og vil ha vår virksomhet i nærheten av de sentrale aktørene i vår bransje, understreker Alm, og avslutter: – Kontraktsforhandlingene med Obos Ulven har vært ledet av Odd Rune Tenfjord, som har tatt imot oss på en fabelaktig måte. Vi gleder oss stort.

Selskapet med 35 ansatte har hovedfokus på reparasjoner og service samt rehabiliteringer i Oslo og Akershus. Det ble etablert i 2000 og i fjor passerte de 300 millioner i omsetning for første gang – 317,7 millioner mot 279,4 i 2017. Driftsresultat endte på 14.1 millioner (26.9).

– Vi er godt fornøyd med selskapets utvikling i 2018. Vi bygger sten på sten. Selskapet har stort fokus på HMS og internkontroll som vi vet vil gi oss gode resultater fremover.  Helse, miljø og sikkerhet for egne og våre samarbeidspartneres ansatte, vil alltid være vår første prioritet, påpeker Alm.

Se video om den nye klyngen til Construction City i Hovinbyen, som skal endre byggebransjen, hos Estatenyheter.no