Resultater for 2021 – Aktiv Bygg satser på miljø.

Resultater for 2021 – satset og forsterket organisasjonen under Corona.

  • Nøkkeltall:  (2020 i parentes).
  • Omsetning: 364.0 (287.0 mill.).
  • Driftsresultat: 14.3 (14.7 mill.).
  • Margin: 4.0 % (5.1%).
«Vi er godt fornøyde med selskapets utvikling i 2021.  Selskapet har de senere år brukt mye tid og ressurser på HMS og internkontroll. Dette har medført at vi har klart oss bra gjennom pandemien. Helse, miljø og sikkerhet for egne og våre samarbeidspartneres ansatte, vil alltid være vår første prioritet», sier Amund Alm, daglig leder i Aktiv Bygg.
«2021 har vi fortsatt vår målrettede utvikling av selskapet, og fått ansatt flere dyktige medarbeidere. Vi ser samtidig store muligheter i et nært samarbeid med våre kunder innen gjenbruk og ombruk, og har klart å redusere CO2 utslippene med 100 tonn de siste 3 årene».

ROT-markedet i Norge er i vekst, våre kunder ønsker en solid samarbeidspartner og sikre byggeplasser. Denne kombinasjonen gjør oss positive til videre utvikling av Aktiv Bygg.  Jo flere nybygg som reiser seg i hovedstaden, desto flere muligheter for oss.

Dette er Aktiv Bygg

Aktiv Bygg ble etablert i år 2000, og har kjernekompetanse innen rehabilitering og ombygging av næringsbygg. Selskapet omsetter årlig for ca. 350 millioner, og har 45 ansatte.

Se også omtale i byggeindustrien:

www.bygg.no/okt-omsetning-og-stabilt-resultat-for-aktiv-bygg

Noen av våre prosjekter i 2021. Klikk på bildene for å se flere prosjekter.

 

 

 

Del denne saken:
Facebook
Twitter
LinkedIn