Ny daglig leder i Aktiv Bygg AS

Ole-Ivar Bjørkamo (50) er ansatt som ny daglig leder i Aktiv Bygg AS.
Ole Ivar Bjørkamo

Ole-Ivar Bjørkamo (50) er ansatt som ny daglig leder i Aktiv Bygg AS.

Bjørkamo kommer fra flere topplederstillinger innen bygg og eiendom. Han er utdannet fra BI og har lang erfaring fra ledende stillinger i kombinasjon med å ha innehatt flere styreverv i ulike organisasjoner.

Vi er svært tilfredse med at Ole-Ivar Bjørkamo har takket ja til stillingen som daglig leder i Aktiv Bygg AS, sier styreleder Advokat Svein J. Ruud Johansen, og fortsetter; Bjørkamo har alle de kvaliteter som skal til for å fylle sin nye posisjon på en utmerket måte.

Styret takker samtidig avtroppende daglig leder Amund Alm for at han har ledet selskapet svært godt gjennom 4 ½ år. Alm opplyser at han nå vil bruke mer tid til å bygge opp sitt eget eiendomsselskap.

Aktiv Bygg AS sitt satsingsområde er innen rehabilitering av næringsbygg i Stor-Oslo. Selskapet har aktive eiere og omsetter for 360 mill i 2022, og har 45 ansatte. Utsiktene for 2023 tegner meget bra, med en ordrereserve på drøyt 350 mill.

Selskapets organisasjon er de senere årene styrket, systemene er på plass, et generasjonsskifte er gjennomført og selskapet har kommet seg fint gjennom Covid-perioden. Selskapet har gode resultater og solid økonomi.

Jeg er veldig glad for muligheten til å lede Aktiv Bygg AS, og ser frem til å bygge videre på en solid og godt sammensatt organisasjon. Sammen skal vi fortsatt drive det gode selskapet fremover, og fortsette å være best i markedet, med søkelys på utvikling og kvalitet både internt og for våre kunder, sier Ole-Ivar Bjørkamo.

Del denne saken:
Facebook
Twitter
LinkedIn