Aktiv Bygg flytter!

Vi flytter virksomhet til Obos Ulven innen utgangen av 2019

– Vi har stor tro på Obos sine planer om å bygge opp byggenæringens kunnskapspark på Ulven, med over 5.000 arbeidsplasser. Obos, Betonmast og AF gruppen flytter til Construction City etter hvert, og for Aktiv Bygg er det viktig å være aktive og synlige i et slikt miljø, sier Amund Alm, daglig leder i Aktiv Bygg.

Construction City skal være en kunnskapspark og et læringssenter for de fremste kompetansevirksomhetene innen bygg-, anleggs-, gjenvinnings- og eiendomssektoren i landet. Det skal være en samlokalisering av store og små virksomheter på tvers av næringen, for å kunne løfte hele næringens innovasjons- og konkurransekraft.

– Vi er utålmodige og tidlig ute, for å bli med helt fra starten. Rehabiliteringsmarkedet i Norge vokser i takt med nybyggingen. Aktiv Bygg ønsker å posisjonere seg sterkere i dette markedet, og vil ha vår virksomhet i nærheten av de sentrale aktørene i vår bransje, understreker Alm, og avslutter: – Kontraktsforhandlingene med Obos Ulven har vært ledet av Odd Rune Tenfjord, som har tatt imot oss på en fabelaktig måte. Vi gleder oss stort.